Merre numrin n’IPKO dhe përfito

Të gjithë ata që blejnë numër mobil të IPKO- së, nga sot do të pranojnë edhe më shumë benefite. Të gjitha të përfshira në të njëjtin çmim prej vetëm 3 eurosh!

Merre numrin n’IPKO dhe përfito

Për vetëm tre euro, përfito numrin, 10 GB internet në telefon, 100 minuta komunikim dhe 100 SMS me të gjithë operatorët. IPKO vazhdon të mbetet operatori më i qëndrueshëm në Kosovë.

Të gjithë ata që blejnë numër mobil të IPKO- së, nga sot do të pranojnë edhe më shumë benefite. Të gjitha të përfshira në të njëjtin çmim prej vetëm 3 eurosh!

Përveç numrit, ju do të përfitoni edhe 10 GB, 100 minuta dhe 100 SMS, që mund të shfrytëzohen me të gjithë operatorët në Kosovë. Ndërsa, kontrollimi i llogarisë bëhet duke shtypur *110#.
Ndërkohë, të martën IPKO ka rimarrë të drejtën e shfrytëzimit frekuencor 900 dhe 1200 MHz edhe për 20 vjetët e ardhshme.

IPKO është operatori më i qëndrueshëm në Kosovë dhe njihet për inovacion, produktet dhe ofertat më të mira, kualitetin më të mirë të
shërbimeve dhe kujdesin ndaj konsumatorëve.