”Merrja verës freskinë” këtë vikend në Milloshevë -Pishina ”Dubai Pool”

”Merrja verës freskinë” këtë vikend në Milloshevë -Pishina ”Dubai Pool”

Këtë fundjavë, të gjithë jemi në pishinën ”Dubai” për t’u argëtuar dhe fituar shumë shpërblime.

Rc Cola dhe Red Rain po vijnë tek ju me kampanjën ”Merrja verës freskinë”. Kampanja këtë fundjavë po zhvillohet në pishinën “Dubai” – Milloshevë, ftoj të gjithë ata që i duan dhuratat, lojërat dhe freskinë.

Kemi shuuumë surpiza për ju, ejani!