Mesazhi i “Qeqës” për koronavirusin

Mesazhi i “Qeqës” për koronavirusin

Komentatorja e njohur Qëndresa Krelani, e njohur për publikun si “Qeqa” ka aloduar te qytetarët që të respektojnë vendimet dhe masat e Qeverisë për ta luftuar pandeimnë “Covid19”, që është shfaqur edhe në vendin tonë,  më shumë në Insporti.com.