Messi për herë të dytë në karrierë u ndëshkua me karton të kuq, ja si ndodhi hera e parë

Messi për  herë të dytë në karrierë u ndëshkua me karton të kuq, ja si ndodhi hera e parë

Lionel Messi e mbylli në mënyrën më të shëmtuar Copa America, duke dalë me karton të kuq për sjellje aspak korrekte në fushë ndaj një kundërshtari, edhe pse nëse shihet dhe rishihet momenti, duket qartë se argjentinasi ishte më shumë viktimë se sa ai që ndezi gjithçka.më shumë në Insporti