Messi pyetet cili është rivali i tij më i papërshtatshëm, përgjigja absolutisht befasuese

Messi pyetet cili është rivali i tij më i papërshtatshëm, përgjigja absolutisht befasuese

Lionel Messi pretendon se atij nuk i pengon mënyra se si klubet kundërshtare caktojnë lojtarë për ta ndjekur dhe mbrojtur atë gjatë ndeshjeve të Barcelonës.më shumë në Insporti.com.