fbpx

Messi tregon gjëra që nuk i keni ditur për të

Messi tregon gjëra që nuk i keni ditur për të

Lionel Messi është përgjigjur në një intervistë ballë për ballë me pyetjet zyrtare të FIFA-s, për çështjet sportive dhe personale. Aty janë pikasur disa përgjigje, që tregojnë besnikërinë e tij ndaj…vazhdo