Mësuesi po komunikonte online me studentët, gruaja e tij del nudo duke mos e ditur çfarë po ndodh

Mësuesi po komunikonte online me studentët, gruaja e tij del nudo duke mos e ditur çfarë po ndodh

Si pasojë e koronavirusit shumë shkolla janë detyruar që të mbyllen. Mirëpo mësimi është duke u zhvilluar me anë të platformave online.

Por gjatë këtyre sancave mësimore, ndodhin dhe të papritura dhe një e tillë i ka ndodhur një mësuesi në Argjentinë. Teksa ai ishte duke komunikuar me studentët me anë të lidhjeve live, në atë moment gruaja e tij futet në dhomë nudo.

Ky veprim i saj ka sikletosur jo pak profesorin, si edhe ka nxituar mjaft të qeshura nga studentët e pranishëm në leksion.. Insajderi.com