Mësuesja 53-vjeçare kryen marrëdhënie seksuale me nxënësin e saj 15-vjeçar

Mësuesja 53-vjeçare kryen marrëdhënie seksuale me nxënësin  e saj 15-vjeçar

Një mësuese e martuar i dërgoi një letër nxënësit të saj 15-vjeçar duke e pyetur: “Me kë tjetër mund të jem një lavire?” kur ai e bllokoi atë në mediat sociale, pasi ata kishin marrëdhënie seksuale.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Deborah Lowe, 53 vjeç, akuzohet se kishte fjetur me djalin ndërsa ishte mësuese e tij në një shkollë në Greater Manchester, në shkollë dhe në shtëpinë e saj.

Ajo supozohet të ketë “shfrytëzuar” djalin adoleshent, i cili nuk mund të emërohet për arsye ligjore pasi “kishte rënë në dashuri” me të.

Dhe siç thuhet më tej, ka qenë nëna e djalit ajo që ka gjetur letrën dhe ka thirrur policinë.

Lowe gjithashtu thuhet se ka pasur “seksin përmes telefonit” me djalin, i cili nuk mund të identifikohet për arsye ligjore, dhe kishte marrëdhënie seksuale me të në një rast të dytë në shtëpinë e saj.

Ajo pagoi për një tatuazh për djaloshin – ndërsa pretendonte të ishte halla e tij.

Të dhënat e telefonit treguan se ajo e thirri atë më 16 mars të vitit të kaluar, në një telefonatë që zgjati 32 minuta dhe një telefonatë e dytë, që zgjati 33 minuta në orën 11.15, që u zhvillua pesë ditë më vonë.

Ajo gjithashtu i dërgoi 68 mesazhe me tekst muaj dhe 76 muajin pas, megjithëse përmbajtja e mesazheve nuk u zbulua nga policia.