Një mësuese në Kolumbi po vuan dënimin me burg sepse detyronte nxënësit e saj që të kryenin marrëdhënie seksuale me të, pasi në të kundërt do të kishin penalitete.

Mësuesja kërcënonte nxënësit: Seks ose ngelni në klasë!

Mësuesja kërcënonte nxënësit: Seks ose ngelni në klasë!

Një mësuese në Kolumbi po vuan dënimin me burg sepse detyronte nxënësit e saj që të kryenin marrëdhënie seksuale me të, pasi në të kundërt do të kishin penalitete.

40-vjeçarja e martuar, Yokasta M., mësuese në një shkollë në Medellin të Kolumbisë, i dërgonte nxënësve të saj adoleshentë foto provokuese dhe i kërcënonte se do i ngelte në klasë nëse nuk flinin me të.

Ajo u arrestua pasi njëri nga prindërit zbuloi fotot e mesazhet kërcënuese në telefonin e të birit, e më pas e denoncoi rastin në polici.\tch.