Miliona njerëz po jetojnë në terror sepse militarët po ekzekutojnë personat që nuk i binden izolimit

Miliona njerëz po jetojnë në terror sepse militarët po ekzekutojnë personat që nuk i binden izolimit

Së paku katër njerëz janë vrarë dhe të tjerë janë paralajmëruar që do të ekzekutohen nëse nuk i binden izolimit.

Grupe të armatosura kanë imponuar izolimin dhe kanë restriktuar lirinë e lëvizjes për ndalur përhapjen e virusit sipas një raporti të Human Right Watch.

Organizata thotë se është e vetëdishme që vrasjet janë të lidhura me izolimin, raporton Mirror, shkruan Insajderi.

Tre civil janë vrarë dhe katër të tjerë janë plagosur kur u sulmuan në një park në të shtetin e Kauka.

Luftëtarët nga National Liberation Army (ELN) shprëndanë pamfleta ku thuhet se “ata janë të detyruar të vrajnë njerëz për të shpëtuar jetë”./Insajderi.com