MINISO po vjen!

artikull i sponzorizuar
MINISO po vjen!

Miniso, brendi japonez i përkushtuar në prodhimin e produkteve me përbërësit e kualitetit më të lartë, ka arritur marreveshje për të hapur degën edhe në Kosovë.

MINISO Kosovo hapet më 9 Korrik në ora 18:00 në Albi Mall.

Brendi i parë japonez në vendin tonë po bënë një hap para drejtë globalizimit, me anë të marrëveshjes strategjike për Kosovën.

Dyqani i parë i MINISO hapet të hënen me datë 9 Korrik në Albi Mall në oren 18:00.

Në Forumin e Samitit Global MINISO: “ Brezi dhe Rruga” me z. Miyake Junya, bashkëthemelues, projektues dhe z. Ye Guofu bashkëthemelues global, drejtor ekzekutiv të  MINISO- së, u mundësua bashkëpunimi  për zhvillim në tregun kosovarë.

MINISO është nxitës i “produkteve inteligjente të konsumit” global, e që ka  fituar popullaritet në mesin e blerësve si pasojë e lansimit të produkteve të reja çdo shtatë ditë.

Misioni  i MINISO, është prodhimi i produkteve bazuar në interesat  dhe nevojat e konsumatorëve në vendin tonë, duke ofruar edhe çmime të volitshme.

Sipas statistikave, MINISO ka marrëveshje bashkëpunimi strategjik me mbi 60 vende të botës, përfshirë SHBA, Kanada, Australi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Singapor, Kinën e shumë vende Europiane.