Ministria e Bujqësisë përkrahë 74 projekte bujqësore përmes granteve investive

Ministria e Bujqësisë përkrahë 74 projekte bujqësore përmes granteve investive

Investimet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në ruajtjen dhe përpunimin e prodhimeve bujqësore, si dhe në ngritjen e vreshtave të reja dhe fermave për pula, kanë vazhduar edhe gjatë këtij viti.

Zëvendësministri i MBPZHR-së, Mevludin Krasniqi, përmes rrjetit të tij, social Facebook, ka bërë të ditur se kjo ministri ka mbështetur përmes granteve investive 74 projekte për ruajtjen dhe përpunimin e pemëve dhe perimeve, si dhe ka ngritur vreshta të reja dhe femra të reja të pulave.

Më poshtë gjeni postimin e plotë të zëvendësministrit Krasniqi:

#MBPZHR përmes granteve investive ka mbështetur edhe #74projekte për ruajtjen pemëve dhe perimeve, përpunimin e prodhimeve bujqësore, ngritjen e vreshtave të reja si dhe ngritjen e fermave për pula!
#29projekte – depo për ruajtjen e pemëve dhe perimeve.
#33projekte- përpunimi i prodhimeve bujqësore në ekonomi familjare.
#18projekte- sektori i rrushit, ngritja e vreshtave dhe infrastruktura përcjellëse.
#4projekte- sektori i vezëve, stalla dhe infrastrukturë.