Miqësorja Gjermani – Argjentinë mbyllet në barazim

Miqësorja Gjermani – Argjentinë mbyllet në barazim

Gjermania dhe Argjentina kanë barazuar në ndeshjen e sotme miqësore mes tyre.

Sfida u mbyll me rezultatin 2:2, më shumë në Insporti.com.