I mirë edhe për të nesërmen në punë

I mirë edhe për të nesërmen në punë

Substancat që i përmban alkooli shkaktojnë dehidrim të organizmit, veçanërisht trurit. Kjo është arsyeja pse në ditën pasuese pasi ke dal me shoqëri ke kokë dhimbje, mungesë të fokusit, ndihesh i lodhur dhe prezenca e njerëzve të pengon. Për tejkalimin e këtyre problemeve preferohet konsumi i sasisë së madhe të ujit, opsioni i dytë është me i refuzu ftesat e shoqërisë për me dal gjatë javës, opsioni i tretë është produkti i Royal Crown, i cili në vend të dehidrimit të organizmit dhe lodhjes së trurit kryen efekt krejt të kundërt.

Pija energjetike Red Rain me përmbajtje të kafeinës dhe taurinës, të jep energji me dal në klub deri në mëngjes, e në ditën tjetër me vazhdu punën krejt normalisht.

Red Rain, gjatë javës thuaj jo alkoolit mos i thuaj jo shoqërisë.