MKRS zyrtarisht saktëson datën kur përfundojnë punimet në Stadiumin e Prishtinës

MKRS zyrtarisht saktëson datën kur përfundojnë punimet në Stadiumin e Prishtinës

Federata e Futbollit e Kosovës sot në mëngjes i është përgjigjur UEFA-s lidhur me kërkesat për sqarime që ka pasur shtëpia evropiane e futbollit për federatën tonë. UEFA kishte kërkuar të saktësohet çështja e pronarit dhe institucionit që menaxhon me stadiumin dhe do të menaxhojë pas renovimit si dhe datën e saktë të përfundimit të punimeve, bashkë me një plan dinamik të punës.

Insporti ka kontaktuar për Drejtorin e Departamentit të Sportit në MKRS, Ibër Alaj, i cili është menaxher i projektit të renovimit dhe i cili ka dhënë detajet dhe datat e sakta të përfundimit të punimeve.

Lexoni deklaratën e Alajt për Insporti dhe datën e përfundimit të punëve në Stadiumin e Prishtinës.