Artikull i sponsorizuar

Mocca tani edhe në Kosovë

Mocca tani edhe në Kosovë

A keni dëgjuar që ekziston një vend që quhet Mocha?
Ky është vendi i parë në botë që njihet për tregtinë e kafes që nga shekulli XV.
Edhe pse më vone kanë ardhur shume lloje të kafeve, Mocha mbet vendi në të cilin kafja e ka shijen shumë më unike se të tjerat.

Për t’i dhënë freski verës së këtij viti, Fluidi po vjen me pijen më të re e më të veçantë në tregun e rajonit.
Ajo është Mocca, pije e cila është e inspiruar nga kafja e shijshme e Mochës. Mocca është pije energjike e përzier me shijen e mrekullueshme të kafes.
Prandaj, nëse doni të provoni diçka të re dhe të freskët që do të ju jep kënaqësi, pija Mocca padyshim që duhet të jetë e para në listë.