Modelja e Playboy-it e cila udhëheqte organizatën kriminale që siguronte drogë dhe vajza për klientë VIP

Modelja e Playboy-it e cila udhëheqte organizatën kriminale që siguronte drogë dhe vajza për klientë VIP

Një modele e Playboy-it është arrestuar për shkak që kishte udhëhequr një rrjet droge dhe prostitucioni. Flavia Tamayo është arrestuar në Vitoria, Brazil.

Modelja është arrestuar si e dyshimtë për udhëheqjen e një organizate kriminele që siguronte kokainë, hashish dhe vajza për klientë VIP. Kjo organizatë ishte e përbërë vetëm nga femra.

Prokurori i rastit Rafael Correu tha: “Informata që ne kemi është që ajo ka krijuar një kombinim mes drogave dhe prostitucionit.”

“Në fillim ajo punonte si “Call Girl”, duke ju siguruar droga njerëzve që kërkonin shërbimet e saja, por ka dëshmi që ajo bënte dhe shprëndarje të këtyre drogave,” tha Correu.

Tamayo ishte e njohur si “Powder Queen” apo “Power Panther” /Insajderi.com