Ahed Tamini t" />

Momenti kur 17-vjeçarja nga Palestina i bie shuplakë ushtarit të Izraelit

Momenti kur 17-vjeçarja nga Palestina i bie shuplakë ushtarit të Izraelit

Vajza 17 vjeçare nga Palestina është liruar nga burgu, tetë muaj pasi autoritetet izraelite e kishin arrestuar për shkak se kishte goditur një ushar të Izraelit.

Ahed Tamini tanimë është e lirë dhe u bashkua me familjen e saj pasi mbajti burgun për shkak i dha një flakaresh një ushtarit izraelit.

Adoleshentja deklaroi se rezistenca e palestinezëve do të vazhdojë deri sa të ndalojë okupimi. Ndërsa, vet Ahed u bë simbol i rezistencës.

Familja e saj disa herë ishin cak i bastisjeve të Ushtrisë së Izrealit për shkak të veprimtarisë së tyre kundër pushtimit.

Ahed Tamimi Released

Ahed Tamimi is free after 8 months in an Israeli jail. Here's the moment when the Palestinian teen was reunited with her family:

Posted by AJ+ on Sunday, 29 July 2018