Moneta MoneyGram shpërndan maska mbrojtëse falas

Moneta MoneyGram shpërndan maska mbrojtëse falas

Moneta MoneyGram aktualisht është duke shpërndarë dhjetë mijë maska mbrojtëse për këdo që mund të ketë nevojë.

Shpërndarja po bëhet në një numër të caktuar të lokacioneve të Moneta MoneyGram nëpër gjithë Kosovën. Lista e lokacioneve gjendet në webfaqen e Moneta MoneyGram, www.monetaks.com ose në (038/044/045/049) 602 102.

Në këto ditë të vështira, shumica e lokacioneve të Moneta MoneyGram operojnë, duke mundësuar klientëve të vet transferin ndërkombëtar të parave MoneyGram si dhe pagesat e të gjitha faturave.