Morata zbulon tre mbrojtësit më të ashpër

Morata zbulon tre mbrojtësit më të ashpër

Alvaro Morata ka emëruar tre mbrojtësit më të ashpër me të cilët është përballë në karrierën e tij, dhe një vend i ka dhënë edhe mbrojtësit të Liverpool, Virgil van Dijk. Lajmi i plotë në Insporti.com