Motrat binjake identike që u martuan me vëllezër binjakë identikë, të dyja shtatzënë

Motrat binjake identike që u martuan me vëllezër binjakë identikë, të dyja shtatzënë

Binjaket identike Brittany dhe Briana Salyers – të cilat u martuan me binjakët identikë Josh dhe Jeremy Salyers – njoftuan të premten se të dyja janë në pritje të ëmbël.

View this post on Instagram

Guess what!!?? BOTH couples are pregnant! 🤰🤰 We are thrilled and grateful to experience overlapping pregnancies and to share this news with you all! ✨🍀✨🍀✨🍀✨🍀✨ Our children will not only be cousins, but full genetic siblings and quaternary multiples! Can't wait to meet them and for them to meet each other! ✨🍀✨🍀✨🍀✨🍀✨ #SalyersTwins #TwinsMarriedToTwins #expecting #thebump #pregnancyannouncement #pregnancyandbeyond #twinning #dubblebubble #baywatch #babywatch #pregnancyphoto #pregnant #bestpregnancyphotos #maternity #momstobe #dadstobe #twinsisters #twinbrothers #strangethings #identicaltwins #deanetwins #twincouples #twinmoms #twindads #miracle #ourtwinsanewedding #twinwedding #twinpregnancy #pregnancyphotoshoot #dreamcometrue

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins) on

Lajmi për shtatzëninë vjen pothuajse saktësisht dy vjet pasi çiftet u martuan në një ceremoni të përbashkët në Twins Days Festival 2018 në Twinsburg, Ohio – ku ishin takuar për herë të parë një vit më parë. Ata u martuan nga ofiqarë binjakë identikë.

“Kur të kemi fëmijë, fëmijët e mi dhe të Josh-it do të jenë motra dhe vëllezër gjenetikë ndaj fëmijëve të Brianës dhe Jeremy”, kishte thënë Brittany në një intervistë për People. “Edhe pse janë kushërinj, ata teknikisht janë motra dhe vëllezër gjenetikë. Ne imagjinojmë se do të jetë si dy nëna dhe dy baba që po rrisin një familje të madhe.” /Insajderi.com