Belotti do të ndërrojë skuadër gjatë verës, kështu raportojnë mediat italiane për sulmuesin që ka shpërthyer në Serie A.

Manchester United dh" />

Mourinho dhe Conte rivalizojnë Zidanin për Belottin

Mourinho dhe Conte rivalizojnë Zidanin për Belottin

Belotti do të ndërrojë skuadër gjatë verës, kështu raportojnë mediat italiane për sulmuesin që ka shpërthyer në Serie A.

Manchester United dhe Chelsea janë gati që të “luftojnë” me Real Madridin për sulmuesin e Torinos, Andrea Belotti, raporton Express.

Belotti ka klauzolë e lirimit 100 milionë euro (89 milionë funte) dhe gjitha skuadrat mund ta bëjnë të tyrin nëse e paguajnë atë.