Zjarr në Turqi

Zjarr në Turqi

Një zjarr ka shpërthyer në zonën pyjore në rrethin Datça të Muğla në Turqi, për një arsye të panjohur.

Zjarri është arritur të shuhet

Ky zjarr që shpërtheu në zonën pyjore në rrethin Datçë të Muçës u vu nën kontroll për rreth 1 orë si rezultat i ndërhyrjes së 30 punonjësve të pyjeve dhe 25 vullnetarëve me 1 helikopter dhe 5 rezervuare uji, raporton CNN turk.

Ndërsa u theksua se mund të ketë dalë nga një cep i cigares i hedhur për shkak të zjarrit që fillon nga buzë rrugës, sipas përcaktimeve të para, pemët e kuqe të pishave në një sipërfaqe prej 2 dekretesh janë dëmtuar. Xhandarmëria turke nisi një hetim në zonën e djegies. /Insajderi.com