Muriqi i nënshtrohet testit për koronavirus, ky është rezultati

Muriqi i nënshtrohet testit për koronavirus, ky është rezultati

Skuadra turke, Fenerbahce sot njoftoi se një lojtar dhe një zyrtar i skuadrës kanë rezultuar pozitiv me koronaviurs, më shumë në Insporti.com.