Nash dhe Antetokounmpo zhonglojnë me kokë – e çuditshme për basketbollistë

Nash dhe Antetokounmpo zhonglojnë me kokë – e çuditshme për basketbollistë

Steve Nash ka takuar alon e Milwaukee Bucks, Giannis Antetokounmpo në palestër dhe kanë mbajtur topin në ajër duke e goditur më kokë 94 herë. E çuditshme për basketbollistë të mbajnë topin kaq shumë, por Nash gjithnjë ta treguar pasionin e tij për futbollin, ndërkaq që Giannis është nga Greqia ku futbolli shikohet me fanatizëm.

Klikoni KËTU për të shikuar videon.

Nash dhe Antetokounmpo zhonglojnë me kokë – e çuditshme për basketbollistë