Ndërpritet gara e kërcimit nga Ura e Fshejt

Ndërpritet gara e kërcimit nga Ura e Fshejt

Gara e për vjetshme e kërcimit nga Ura e Fshejt, është mbajtur edhe sot, por që është ndërprerë në gjysme nga Policia e Kosovës, raporton Insajderi.

“Gara e cila është paraparë të mbahet sot është anuluar për një afat të pacaktuar, arsyeja është mosrespektimi i distancës dhe mos vendosja e maskave” thuhet në njoftimin e organizatorëve të garës.

Deri në këtë moment, Policia nuk ka dhënë detaje për këtë vendim të tyre./Insajderi.com