Në Belgjikë peticion masiv për Nainggolan

Në Belgjikë peticion masiv për Nainggolan

Mesfushori i Romës u la jashtë përfaqësueses së Belgjikës nga selektori spanjoll, Roberto Martinez dhe përveç se vet lojtari shprehu indinjatën e tij me këtë vendim të përzgjedhësit, tani edhe në Belgjikë ka filluar të ketë reagim për këtë gjë. …..

Çfarë po ndodh në Belgjikë lidhur me vendimin e trajnerit Martinez, për ta lënë jashtë skuadrës Nainggolan