Në Dubai hapet auto-salloni më i madh në botë i veturave Bugatti

Në Dubai hapet auto-salloni më i madh në botë i veturave Bugatti

Dubai është vendi më i çmendur në botë për vetura luksoze.

Bugatti ka hapur në Dubai përfaqësinë e 15-të dhe njëherësh më të madhen në botë. Dhoma e ekspozitave ka 240 metra katrorë.

Kjo përfaqësi është më e suksesshmja në botë, tashmë kjo përfaqësi ka marr 30 porosi për modelin e fundit Chiron nga Bugatti.