Në këtë shtet për 24 orë vdesin 639 persona nga koronavirusi

Në këtë shtet për 24 orë vdesin 639 persona nga koronavirusi

Ditën e sotme janë raportuar 639 vdekje të reja me koronavirus në Itali, 111 të vdekur  më shumë nga dita e djeshme, kurse numri i përgjithshëm i të vdekurve ka arritur në 16,523.

Numri i rasteve të reja me koronavirus është ulur gjatë tri ditëve të kaluara.

Numri i të infektuarve në Itali është 132,547 duke përfshire rastet e të vdekurve dhe të shëruarve që janë 22,837 të shëruar.