Në prag të inaugurimit si president, Biden kujton 400 mijë amerikanët që humbën jetën pasojë e COVID-19

Në prag të inaugurimit si president, Biden kujton 400 mijë amerikanët që humbën jetën pasojë e COVID-19

Në prag të inaugurimit si president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka kujtuar 400 mijë amerikanë që kanë humbur jetën si pasojë e COVID-19.

“Viti i kaluar na ka provuar në mënyra të paimagjinueshme, por tani është koha që ne të fillojmë të shërohemi dhe kapërcejmë – së bashku”, ka shkruar ai në Facebook.

Njëra ndër pikat e fushatës ka qenë pikërisht menaxhimi i pandemisë COVID-19.

Joe Biden ka fituar zgjedhjet më 4 nëntor, por është përballur me insistim të Donald Trump që të mos e lëshojë pushtetin. /Insajderi.com

 

Tonight, in Washington, D.C. and across the nation, we came together to honor the over 400,000 Americans we’ve lost to…

Posted by Joe Biden on Tuesday, 19 January 2021