Nënës i vdes foshnja – e lëshoi nga dora për tu rrahur në mes të rrugës

Nënës i vdes foshnja – e lëshoi nga dora për tu rrahur në mes të rrugës

Një nënë nga Xhorxhia është akuzuar për vrasje pasi ka lëshuar rastësisht foshnjën e saj tremuajshe gjatë një grindje në rrugë.

Karen Lashun Harrison, 26-vjeç, më 19 korrik pati një konflikt fizik me një grua të paidentifikuar jashtë një salloni të bukurisë në Moultrie dhe e hodhi djalin e saj tremujor në një parking të betonit.

Incidenti u kap nga kamerat e vëzhgimit të sallonit të bukurisë.

Gruaja tjetër nuk është arrestuar nga policia. Mbetet e paqartë arsyeja e rrahjes, teksa policia është duke vazhduar hetimet.