Neymar dhe Ronaldo ‘rrihen’ në ring

Neymar dhe Ronaldo ‘rrihen’ në ring

Si duket rivaliteti në mes Neymar dhe Ronaldos po vazhdon edhe jashtë fushave të blertë.

Pasi që të dy janë rival në fushën e futbollit, ku secili ka apetite të bëhet më i mirë se tjetri, ky rivalitet po ndodh edhe në një sferë tjetër. Lajmi i plotë Insporti.com