Neymari duhet ta shikojë dhe të marrë mësim nga kjo lojtare [Video]

Neymari duhet ta shikojë dhe të marrë mësim nga kjo lojtare [Video]

Neymar duhet të marrë mësim nga një futbolliste femër nga Australia.

Në rrjete sociale ka filluar të qarkullojë një video e 18-vjeçares Ellie Carpenter, që tregon forcën e saj pas një goditje me top në fytyrë.

Video: Cili do të ishte reagimi i Neymar pas kësaj goditje?