Nga nesër KFC me pikë të re në qendër të Prishtinës

Nga nesër KFC me pikë të re në qendër të Prishtinës

Brendi botëror KFC nesër me datë 19 Tetor në ora 10:00 do t’i hap dyert për pikën më të re të saj, e kjo në qendër të Prishtinës. Kjo hapje u vendos pas shumë kërkesave nga klientët për të pasur një pikë të KFC-së me pulën më të shijshme në botë më afër qendrës së Prishtinës.

Bëhet fjalë për lokacionin tek kompleksi Ish Ramiz Sadiku në Prishtinë, më saktësisht klikoni në vegzën: https://goo.gl/maps/nAJVegD9iZ1K88yB7

Zgjërimi i brendit amerikan në Kosovë hap mundësi të zhvillimit në sferën e punësimit duke ju shtuar edhe 20 anëtar të rinj ekipit prej 300 punëtorë. Puna për një super brend ndërkombëtar si KFC, ofron mundësinë që ata të zhvillohen në karrierën e tyre.

KFC është brend i cili përveç risive të zgjerimit në treg, ofron risi edhe në inovacion në sferën e produkteve ushqimore. Për të përcjellur lansimin e këtyre produkteve mund t’i vizitoni këto vegëza: https://www.facebook.com/kfckosova/ dhe https://www.instagram.com/kfckosova/.