Nikollë Dushi pensionohet

Nikollë Dushi pensionohet

Nikollë Dushi është përshëndetur me karrierën e futbollistit profesionist. Dushi ka marrë një vendim tejet të vështirë, në moment jo të duhur në karrierën e tij, pasi ka qenë në formë të lartë me klubin e Malishevës në Ligën e Parë.

Sulmuesi ishte lojtari kryesor i Malishevës në Ligën e Parë, por ai vendosi ta braktisë këtë skuadër dhe futbollin e Kosovës për ta vazhduar karrierën dhe jetën në Gjermani, më shumë në Insporti.com.