Nivelet e ujit në Teksas arrijnë mbi dy metra

Nivelet e ujit në Teksas arrijnë mbi dy metra

Banorët e Teksasit në Lindje janë paralajmëruar se nivelet e lumenjve mund të rriten deri në 2 metra e gjysmë.

Banorët po paralajmërohen “të largohen nga vendi ose do të mbesin të vdekur”, pasi ujërat në Teksas janë në rrite e sipër, pasi po pritet edhe më shumë shi dhe përmbytje.

Policia në Tyler County, ku niveli i lumit pritet të rritet deri në 2 metra e gjysmë, u ka thënë banorëve se nëse nuk largohen shanset e shpëtimit janë tepër të pakta.