Një grua me parukë të bardhë i vret ‘për qejf’ dy persona në restorant

Vret dy persona, arsyeja “pasioni”

Një grua me parukë të bardhë i vret ‘për qejf’ dy persona në restorant

Një grua me paruke të bardhë i ka vrarë ‘për qejf’  dy persona në një restorant në Mexico City.

Ajo i vrau Alon Azulayn dhe Benjamin Yeshurun Sutchin dhe tentoi të ikte, por Policia arriti ta arrestonte, raporton “BBC News”.

Ajo i tha Policisë se krimin e kishte kryer nga pasioni.

Policia ende po i vazhdon hetimet, nëse ishte në të vërtetë një “larje e hesapeve” midis bandave rivale kriminale.

Ndërsa  Ulises Lara, zëdhënësja për prokurorët u tha gazetarëve se motivi i pasionit është hedhur poshtë.