Një hotel në hapësirë – 12 ditë kushtojnë mbi 6 milionë paund

Një hotel në hapësirë – 12 ditë kushtojnë mbi 6 milionë paund

Duke nisur nga viti 2021 do të keni mundësi që pushimet tuaja t’i bëni edhe në hapësirë.

Pas 3 vitesh stacioni hapësinor “Aurora” do të fillojë të presë “pushues”, të cilëve do t’u mundësohet të qëndrojnë deri në 12 ditë në hapësirë.

Sigurisht që përvoja do të jetë e paimagjinueshme, zerogravitet dhe një pamje mahnitëse.

Por… ka një problem, ky udhëtim do t’u kushtohu hiç më pak se 6.7 milionë paund.