Një medalje u fitua, edhe dy priten

Një medalje u fitua, edhe dy priten

Komentatorët e rrjetit ndërkombëtarë të Federatës Ndërkombëtare të Xhudos që po transemtojnë luftërat e Grand Prin Turneut të Antalyas në Xhudo, menduan që ka gabim të grafika dhe në radhitje të tuenut ku e panë se Kelmendit po garon në finale të kategorisë deri në 48kg. Pasi i ri vërtetuan të dhënat e panë se fjala është për Fjolla Kelmendin e cila po garon në këtë kategori dhe jo xhudisten më të mirë në bitë, Majlinda Kelmendin, e cila nuk po merr pjesë në këtë turne dhe ka kohë që ka dalë nga kategoria 48kg në atë -52kg.

Artkulli i plotë për finalen e Fjolla Kelmendit ne Antalya.