Një milion vdekje në gjithë botën nga Coronavirusi

Një milion vdekje në gjithë botën nga Coronavirusi

Coronavirus ka quar në vdekjen e një milion njerëzve në të gjithë botën.

Raporti i vdekjes së miliontë arriti vetëm pak pas dhjetë muajsh pas vdekjes së parë të konfirmuar, në Kinë në Janar, raporton BBC.

Virusi vazhdon të përhapet në të gjithë botën, me më shumë se 32 milion raste të konfirmuara në 188 vende të botës.

Virusi është në rritje në shumë rajone dhe disa vende që patën sukses të dukshëm në shtypjen e shpërthimeve fillestare po shohin gjithashtu rritje të infeksioneve. /Insajderi.com