Një person i vë flakën vetes pranë Shtëpisë së Bardhë

Një person i vë flakën vetes pranë Shtëpisë së Bardhë

Një person i ka vënë zjarrin vetës afër së Shtëpisë së Bardhë në Uashington ditën e mërkurë. Shërbimet emergjente kanë nxituar në vendin e ngjarjes dhe kanë rrethuar rrugët pranë rezidencës së Donald Trump.

Gjendja shëndetësore e personit ende nuk dihet, ndërsa Shtëpia e Bardhë ende nuk ka dhënë ndonjë koment zyrtar në lidhje me incidentin.

Shërbimi Sekret konfirmoi se një njeri kishte vënë vetën në zjarrë, i cili u ndihmua nga Shërbimin e Parkut Kombëtar për t’i ofruar trajtim mjekësor. Presidenti Donald Trump ishte në Shtëpinë e Bardhë përgjatë kohës së incidentit, njoftoi një gazetar i CNN në Twitter.