Një restoranti i Burger King stoliset si McDonald’s për Hallouin

Një restorant i Burger King në Nju Jork festoi Hallouinin pak më herët duke u stolisur si McDonald's.

Një restoranti i Burger King stoliset si McDonald’s për Hallouin

Si një shaka, restoranti u mbulua me një batanije të bardhë si fantazmë me një mbishkrim “McDonald’s” mbi të.

Dhe kur menduat se ky marifet publiciteti nuk mund të bëhej më mirë, Burger King vendosi të hidhte një hije të vogël ndaj konkurrentit të tij të ushqimit të shpejtë.

Pjesa e përparme e shenjës thotë: “BOOOOO! Vetëm shaka, ne ende i pjekim burgerët tanë. Gëzuar Hallouinin!”

Përveç stolisjes së dyqanit, vendndodhja gjithashtu shërbente burgerë të përgatitur në kontejnerë që përputheshin me ato të McDonaldit./Insajderi.com.