Një Verë Në Parajsë

Një Verë Në Parajsë

Nëse nuk keni vendosur ende ku ti kaloni pushimet tuaja, apo jeni ne dilemë se ku të shkoni? Do tua hekim ketë dilemë duke ju njoftuar me njerin ndër vëndet më atraktiv në botë për tu vizituar. Pamukkale është parajsa që do tua shendroj në mrekulli pushimet tuja.

Falë natyres mahnitse Pamukkale është ndër vendet më të vizituara turistike.

Do ti ndajmë me ju disa nga karakteristikat e këtij vendi të bukur, për ta kuptuar se pse është kaq i vizituar, dhe dhe përt tju bindur edhe juve që po e lexoni, për ta Vizituar.

Sigurisht që më e veçanta e ketij vendi është shkëmbi i bardhë, me gropa të mbushura me ujë, ku ju mund të uleni dhe të perjetoni freskin e ujit dhe bukurinë e vendit, që ndryshe e quajn edhe Kështjella e pambukët. Përgjatë këti shkëmbi është e preferuar të ecet vëtëm zbathur.  Pamukkale do të thotë “kështjellë pambuku”

Gjë tjeter tejët e veçante janë edhe Rrënojat e qytetit Hierapolis, një qytet tejet i lashtë, dhe më shumë ngjarje historike.

Teatri Hierapolis, Pishina antike, Muzeu Hieropolis, Ktalaja, Pishina e formuar nga burimi i ujit, e shumë vënde të tjera që do tu lën me gojë hapur nëse i vizitoni,  e bëjnë Pambukkalen ndër vëndet më tërheqëse për tu vizituar.

E kur jemi të udhëtimi drejtë kësaj parajse, falë Globus Travel në mund ta shkelim këtë vend pa problem. Falë ofertave dhe mundësive të mëdha për udhëtime që po na i ofron Globus Travel jo vetem Pamukkale, por shumë e shumë vënde të tjera fatastike të botes mund ti vizitoni dhe ti përjetoni.