Një vit nga pritja madhështore e anglezëve për dardanët

Një vit nga pritja madhështore e anglezëve për dardanët

Sot një vit në Prishtinë ishte zhvilluar ndeshja e fundit e kualifikimeve për kampionatin evropian në mes Kosovës e Anglisë.

Dardanët kishin organizuar një pritje madhështore për lojtarët dhe tifozët anglezë.

Edhe pas një viti anglezët e kanë kujtuar atë pritje që iu bë më 17 nëntor të vitit të kaluar. /Insajderi.com