Njerëzit po vdesin rrugëve, koronavirusi përhapet me shpejtësi

Njerëzit po vdesin rrugëve, koronavirusi përhapet me shpejtësi

Janë pamje të tmerrshme ato që vijnë nga rrugët e Wuhanit nga nisi edhe koronavirusi.

Deri tani raportohet për 213 të vdekur dhe më shumë se 9 700 të prekur, ndërsa mediat kanë nxjerr pamje nga rrugët, në të cilat shihen njerëz të shtrirë në tokë.

Deri tani janë 20 vende jashtë Kinës që kanë raportiar se kanë shtetas të prekur me koronavirusin.

Në Wuhan ku edhe shpërthei virusi janë 204 të vdekur, ndërsa 42 persona të vdekur janë në Hubei.

Mbrëmë Organizata Botërore e Shëndetësisë ka shpallur emergjëncen globale nga virusi për arsye se virusi është përhapur në shumë vende jashtë Kinës.