Ky burrë nuk i ka larë dhe prerë flokët e tij prej 40 vitesh. Ai thotë se i ka “bekim nga Zoti”. Sakal Dev Tuddu nga Munger i mban flok" />

Njeriu që nuk i ka larë dhe prerë flokët për 40 vjet: I kam bekim nga Zoti

Njeriu që nuk i ka larë dhe prerë flokët për 40 vjet: I kam bekim nga Zoti

Ky burrë nuk i ka larë dhe prerë flokët e tij prej 40 vitesh. Ai thotë se i ka “bekim nga Zoti”.

Sakal Dev Tuddu nga Munger i mban flokët sipër kokës në formën e një çallme.

63-vjeçari u shpreh se Perëndia e vizitoi në ëndërr dhe i tha që të mos priste flokët, një udhëzim që e respektoi nga ajo kohë.

Gjithashtu hoqi dorë nga pirja e alkoolit dhe duhanit si devotshmëri ndaj Zotit.

Fqinjët e kanë quajtur “Mahatma Ji” si një shenjë respekti për pamjen e tij të shenjtë.