Njihuni me prindërit më të rinj në botë

Njihuni me prindërit më të rinj në botë

Të jesh prind nuk është një gjë e thjeshtë, pasi kërkon shumë kohë, durim dhe përgjegjësi.

Por, çfarë ndodhë kur fëmija sjell në jetë një fëmijë?

Rastet e mëposhtme kanë shokuar botën, kur vetë fëmijët kanë sjellë në jetë fëmijët e tyre.

Rrëfimi i Tressa Middleton i ka rrëqethur të gjithë. Vëllai i saj e kishte përdhunuar 11-vjeçe kishte mbetur shtatzënë, kurse 12-vjeçe solli në jetë fëmijën. Por ai fëmijë i është dhënë një familje tjetër.


April Webster dhe Nathan Fishbourne ishin vetëm 14-vjeç kur sollën në jetën djalin e tyre. Të afërmit i kishin përkrahur kur morën vendim të sjellin në jetë një fëmijë.


Alfie Patten dhe Chantelle Stedman. Alfie ishte vetëm 13-vjeçe kur u bë baba i një fëmije që e kishte me të dashurën që asokohe ishte 15-vjeçe.


Thuli Shaka ishte vetëm 10-vjeçe kur lindi fëmijën. Baba i foshnjës ishte i dashuri i nënës së saj. Dhe pasi solli në jetë fëmijën, ajo ishte zhvendosur në një qendër strehimore.


Jordan Williams dhe Tia John ishin 14-vjeç kur u bënë me një vajzë, të cilën e pagëzuan me emrin Gracie.


Aleshia Gregson ishte bërë nënë në ditën që mbushi 12 vjet, kurse dy vite më vonë solli në jetë fëmijën e dytë. Kështu ajo u bë nëna e parë në Britaninë e Madhe, e cila si 15-vjeçare kishte dy fëmijë.


Kordeza Zhelyazkova nga Bullgaria i kishte thënë të dashurit se ishte 15-vjeçe kur në fakt ajo ishte 11 vjeçe. Si 19-vjeçare ata u bënë prindër të vogëlushes Violet, ndërsa një vit më vonë u martuan.