Njoftim i Z-Mobile për klientët

Njoftim i Z-Mobile për klientët

Z-Mobile vazhdon të punojë për të qenë sa më afër klientëve të saj dhe të ju lehtosojë atyre procedurat e pagesave.

Kompania Z -Mobile ka njoftuar se ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Western Union ku të gjithë klientët e Z-Mobile prej tash e tutje do ta kenë më të lehtë pagesën e faturave. Ata do të kenë mundësi të kryejnë pagesat e tyrë në të gjitha pikat e Westen Union.

Për më shume vizitoni faqen e Z-Mobile dhe Western Union.