Nokauti i vitit – Povetkin dërgon Price direkt në ndihmën të shpejtë (VIDEO)

Nokauti i vitit – Povetkin dërgon Price direkt në ndihmën të shpejtë (VIDEO)

Nokauti i vitit – Povetkin dërgon Pryce direkt në ndihmën të shpejtë

Meçi i shumë pritur mes Povetkin dhe Price ka përfunduar në mënyrë dramatike. Në principality stadium në Kardiff, Povetkin ka fituar duelin kundër Prince të cilin e ka nokautuar. Goditja ishte aq e fuqishme e Povetkin saqë është dashur në ring të hyjë ndihma e shpejtë për ti bërë trajtim të menjëhershëm Price-it.

Klikoni KËTU, për të parë nokautin e Povetkin:

Nokauti i vitit – Povetkin dërgon Price direkt në ndihmën të shpejtë (VIDEO)