“Nuk kemi kohë për të humbur”

“Nuk kemi kohë për të humbur”

Kryeministri kanadez, Justin Trudeau, ka biseduar në telefon me presidentin amerikan, Joe Biden, duke thënë “nuk kanë kohë për të humbur”, raporton Insajderi.

Kalimi i pandemisë COVID-19, ngritja e klasës së mesme, luftimi i ndryshimit të klimës, krijimi i vendeve të reja punës në të dy shtetet – kanë qenë pikat për të cilat është biseduar.

“Me thirrjen tonë sot, ne folëm për këto dhe çështje të tjera dhe ranë dakord të punojmë krah për krah për t’i adresuar ato. Unë gjithashtu e përgëzova Presidentin për inaugurimin e tij. Bisedoni përsëri së shpejti, Joe”, ka shkruar kryeministri kanadez në Facebook.

SHBA dhe Kanada kanë pasur historikisht raporte të mira politike e tregtare. /Insajderi.com

 

When it comes to ending the pandemic, growing the middle class, fighting climate change, and creating good jobs for…

Posted by Justin Trudeau on Friday, 22 January 2021